Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2019

International Leadership Conference met als thema “Partnerships for increased impact”.

27 februari 2019 - 2 maart 2019

In Budapest in Hongarije wordt van 27 februari tot 2 maart 2019 de  "International Leadership Conference gehouden met als thema "Partnerships for increased Impact". Meer informatie hier.

Meer weten »

maart 2019

Literatuur studiemiddag onderbouw Nederlands. Gastspreker: Jelmer Soes

22 maart 2019

Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies twee literatuurstudiemiddagen. De literatuurmiddag voor de onderbouw is in het cursusjaar 2018-2019 op 22 maart.  Jelmer Soes spreekt tijdens deze jaarlijkse studiemiddag over zijn jeugdroman ‘Lichaam van licht’. De studiemiddag is bedoeld voor docenten Nederlands in de onderbouw, maar andere geïnteresseerden zijn ook welkom. Reserveer deze middag alvast in je agenda! Wil je een seintje krijgen als je je in kunt schrijven? Laat je gegevens achter! Binnenkort volgt hier meer informatie en kun je je aanmelden.

Meer weten »

april 2019

Studiedag voor docenten naar Europees Parlement

3 april 2019

Studiedag Europa - 3 april 2019 – save the date Docenten maatschappijvakken V.O. worden uitgenodigd voor een studiedag over Europa. Het netwerk Identiteit & Kwaliteit, het platform GRIP en Driestar educatief organiseren met het ECPM (European Christian Political Movement) op 3 april 2019 een studiedag in Brussel.   We vertrekken rond 9 uur uit Dordrecht en hopen daar ’s-avonds rond 21.30 weer terug te zijn. In Brussel bezoeken we het Europese Parlement, we ontmoeten christen-politici en vertegenwoordigers van lobbyorganisaties. We…

Meer weten »

Symposium Christelijk leraarschap

11 april 2019

Graag berichten we je dat het volgende symposium Christelijk Leraarschap plaatsvindt op donderdag 11 april 2019 Deo volente. Noteer deze datum alvast in je agenda of de roosterplanning van het team! Thema Op het symposium staat de lespraktijk in de klas centraal. Jouw lessen vormen immers de plek waar de meeste en langdurige ontmoetingen met leerlingen en studenten plaatsvinden. Vanuit je roeping als christendocent ligt daar dus een belangrijke opgave: hoe kunnen de inhoud van het vak dat je geeft…

Meer weten »

mei 2019

EureCa conferentie in Toledo in Spanje

30 mei 2019 - 2 juni 2019

De jaarlijkse EureCa conferentie wordt dit jaar van 30 mei tot 2 juni gehouden in Toledo. Hoofdspreker van de conferentie is Dr. William Cox. Meer informatie is te vinden op de website van EureCa.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen